Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Lieve mensen,

14-10-2021

Het is een hele tijd rustig geweest m.b.t. de berichtgeving van onze kant.

Om welbekende redenen waren er vrijwel geen evenementen en activiteiten mogelijk voor en door de stichting.

Desondanks bieden wij maandelijks financiële steun aan gemiddeld 27 gezinnen die dit ontzettend goed kunnen gebruiken. Het Prinses Máxima Centrum bevestigd ons iedere keer weer dat onze steun hard nodig is.

Onlangs zijn enkele van onze bestuursleden op bezoek geweest om weer bij te praten met onze contactpersonen binnen het centrum. Zij zijn degenen die signaleren wanneer er hulp geboden moet worden en nemen in dat geval contact met ons op.

Het contact met hen verloopt erg prettig, waardoor wij snel kunnen handelen en gezinnen daardoor iets meer financiële ademruimte kunnen bieden.

Om al het goede werk blijvend te kunnen voortzetten, zijn wij erg geholpen met mensen die onze stichting een warm hart toedragen en daarvoor een evenement of activiteit willen opzetten om een donatie aan onze stichting te kunnen doen. Wij horen graag van u.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico